Sedat Peker 5 ay sonra ilk kez retweet yaptı

Sedat Peker 5 ay sonra ilk kez retweet yaptı
Sedat Peker en son 23 Kasım 2021'de paylaşım yapmış, 24 Kasım 2021'de retweet yapmıştı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan ve sosyal medya paylaşımlarına sınır getirildiği belirtilen Sedat Peker, Kasım 2021'den bu yana ilk kez Twitter hesabından retweetler yaptı.

Türkiye'nin Birleşik Arap Emirlikleri'nden iadesini istedi suç örgütülü lideri Sedat Peker, bir süredir Twitter hesabından beğeni (like) yapabiliyor ancak paylaşım veya retweet yapamıyordu. Peker en son 23 Kasım 2021'de paylaşım yapmış, 24 Kasım 2021'de retweet yapmıştı.

Peker, Twitter hesabından Alevilere yönelik ayrımcılığı kınayan tweetleri retweet etti.

TEKRAR VİDEO YAYIMLAYACAK MI?

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, "Birkaç ay önce eşi Özge Peker ve oğlu Celalhan Peker'in Instagram ve Twitter kullanması için izin verildi. Sedat Peker için ise yasak esnetildi. Peker, video çekemese de Tweet atamasa da başkalarının paylaştığı tweetleri beğenebiliyor artık. Yani, Tweet aleminin deyimiyle 'like' edebiliyor" diye yazmıştı.

Öte yandan Saymaz, "Bu arada Peker'in seçime yakın bir süreçte konuşmaya hazırlandığı söyleniyor" ifadelerini kullanmıştı.

Peker'in avukatı Ersan Barkın, ise İsmail Saymaz’ın "Peker’in seçime yakın bir süreçte konuşmaya hazırlandığı söyleniyor" iddiasına ilişkin olarak "İsmail Saymaz’ın açıklamalarında bahsettiği konulara dair bir bilgim yok. Ancak Sayın Saymaz’ın bu güne dek sayın Peker ile ya da başka bir konuda yeterli inceleme ve bilgiye sahip olmadan bir değerlendirme yaptığını görmedim" demişti.

Peker'in retweetleri şöyle:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar