Sedat Peker'den Demirören hatırlatması

Sedat Peker'den Demirören hatırlatması
Sedat Peker, Demirören'in kredilerini anlattığı videosunu paylaşan takipçisinin mesajını retweet etti: Yaptıkları her iş haram, her işte hile var.

Video yayınladığı dönemde Demirören Grubu'nun Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon dolarlık krediyle ilgili iddiaları anlatan Sedat Peker, bir takipçisinin paylaştığı videoyu retweet ederek Yıldırım Demirören'e mesaj gönderdi.

Videoda ''Harama hile karıştırılmaz derler. Bunlar suç örgütlerinden daha namussuzlar. Yaptıkları her iş haram, her işte hile var'' ifadesini kullanan Sedat Peker şöyle devam ediyor:

'Ey Pambık Ören'in adamları. Zekaya saygı duymasını öğreneceksiniz. 750 milyon doları Ziraat Bankası'ndan aldı. Bu paranın hiçbirini ödemedi. Ana parayı bırak, faizlerini bile ödemedi. Çiftçinin, kredisini ödemeyince traktörünü haciz ediyorlar. Kanal D'yi haciz eden var mı? Hürriyet'in duydunuz mu haciz edildiğini? Bunlar suç örgütlerinden daha namussuzlar. Yaptıkları her iş haram, her işte hile var. Ziraat bankasına sorun. Demirören aldığı kredinin parasını vermiş mi?"

 

Öne Çıkanlar