Sedat Peker'in duyurduğu 'Deli Çavuş' isimli sosyal medya hesabından yayımlanan liste kaldırıldı

Sedat Peker'in duyurduğu 'Deli Çavuş' isimli sosyal medya hesabından yayımlanan liste kaldırıldı
Peker, elinde bazı listeler olduğunu söyleyerek takipçilerine yaptığı anketin sonucuna göre bunları 'Deli Çavuş' isimli hesaptan yayımlamıştı. Liste daha sonra Twitter tarafından kaldırıldı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, aralarında; siyasilerin, bürokratların, hükümete yakın iş adamlarının ailelerinin de olduğu yasadışı bahis sitelerinde 50 bin doların üzerinde para kaybeden kişilerin listesini ele geçirdiğini duyurmuştu.

Takipçilerinin çoğunluğunun listenin yayınlanmasını istediğini belirten Peker, 'Deli Çavuş' hesabını işaret etti. 

Söz konusu listeler 'Deli Çavuş' isimli hesaptan yayımlanırken Peker, "Yapılan anketlere baktığımızda katılanların en az yüzde 97’si yayınlansın istemiş. Ben yayınlamam ancak liste Deli Çavuş’un eline de geçmiş. Galiba Deli Çavuş yayınlayacak. Ancak bu işin vicdani sorumluluğu sizde ve Deli Çavuş’ta. Bana ait değil. Önce 5 bin kişilik üç sene öncesine ait olan 20 bin dolardan 2 milyon dolara kadar olan listeyi yayınlayacakmış bana öyle söyledi" notunu düştü.

PAYLAŞIMLAR KALDIRILDI

Dün akşam saatlerinde yayımlanan listelerin yer aldığı tweetlere bugün ulaşılamadı. Tweetlerin 'ev ve telefon bilgilerini izinsiz yayınlandığı' gerekçesiyle Twitter tarafından kaldırıldığı görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar