Selçuk Geçer: 'Marketler fiyat indirdi' haberlerini neden yapıyorlar biliyor musunuz?

Selçuk Geçer: 'Marketler fiyat indirdi' haberlerini neden yapıyorlar biliyor musunuz?
Geçer, marketlerin fiyatlarını indirdiği yönündeki haberlere ilişkin, '3 Ocak'ta enflasyonu düşük göstermenin altyapısını yapabilmek için... Açıklayın nereden nereye düştü?' diye sordu.

ARTI GERÇEK - Ekonomi yazarı Selçuk Geçer,  dün Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Genel Başkan Yardımcısı Ali Kaya'nın market raflarındaki ürünlerde ilk aşamada yüzde 20-30 indirim olduğunu belirterek, "Bir ay sonra yüzde 40 fiyatların aşağı ineceğini tahmin ediyoruz ve ineceğini de iddia ediyorum" sözlerini eleştirdi.

Geçer, "Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Genel Başkan Yardımcısı Ali Kaya, market raflarında ilk aşamada yüzde 20-30 indi. Bir ay sonra yüzde 40 fiyatların aşağı ineceğini tahmin ediyoruz ve ineceğini de iddia ediyorum" dedi. Hadi inşallah!!! KUR GARANTİSİ DE VERİYON MU BAŞKAN?" dedi.

Geçer, "Marketler fiyat indirdi haberlerini niye yapıyorlar biliyor musunuz? Ocak 3'te enflasyonu düşük göstermenin altyapısını yapabilmek için. GÖRMÜYOR MUSUNUZ MARKETLER FİYATLARI YÜZDE 50 İNDİRDİ DEMEK İÇİN. AÇIKLAYIN O ZAMAN ŞİMDİDEN NEREDEN NEREYE ÇIKTI... NEREDEN NEREYE DÜŞTÜ..." diye tepki gösterdi.

Geçer, BİM market zinciriyle ilgili olarak da, "BİM bazı ürünlerinde yüzde 8 ila 40 arasında indirime gidildiğini duyurdu. SAYIN BİM YETKİLİLERİ BIRAKIN ORAN VERMEYİ FİYAT AÇIKLAYIN. FİYATLARI NEREDEN NEREYE YÜSELTTİNİZ, NEREDEN NEREYE DÜŞÜRDÜNÜZ. HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM YAPTINIZ. İNDİRİMİ DEĞİL BİNDİRİMİ AÇIKLAYIN !!!" yorumununda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar