Selda Bağcan: 3 kez cezaevine girdim, her girişte çıplak arandım

Selda Bağcan: 3 kez cezaevine girdim, her girişte çıplak arandım
Selda Bağcan, çıplak arama dayatmalarına ilişkin açıklama yapan kadınları hedef gösteren AKP’li Özlem Zengin’e yanıt verdi.

Çıplak arama dayatmalarına ilişkin açıklama yapan kadınları hedef gösteren AKP’li Özlem Zengin’e yanıt veren Selda Bağcan, "3 kez cezaevine girdim. Her girişte çıplak arandım" dedi.

Gözaltı ve cezaevi girişinde yaşanan çıplak arama dayatmasına ilişkin konuşan kadınlara  "Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez" diyen AKP’li Özlem Zengin’e tepkiler devam ediyor. 

Konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan sanatçı Selda Bağcan, "Şarkılarımdan dolayı üç defa hapse girdim. Aynı şarkılar şimdi dünyada meşhur oldu. Ve ben her girişte çıplak arandım. Anlamak istemeyenlere duyurulur!.." ifadelerini kullandı.


Dün de kamuoyunda Ayşe Öğretmen olarak bilinen Ayşe Çelik, Diyarbakır Kapalı Cezaevi'nden F Tipi Cezaevi'ne sevk edildiği sırada çıplak aranmak istendiğini, bu talebe direndiğini ancak yanındaki yaklaşık 45 kadının iç çamaşılarına kadar soyulduğunu ve otur- kalk yapıldığını söylemişti.(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar