'Şener Şen'in zekasına hakaret olur'

'Şener Şen'in zekasına hakaret olur'
Yönetmen Yavuz Turgul, Şener Şen'le ilişkisine yönelik eleştirilere yanıt verdi.

HABER MERKEZİ-  Yeni filmi "Yol Ayrımı" ile adından söz ettiren usta yönetmen Yavuz Turgul, "Şener Şen'in bonservisi Turgul'da" eleştirilerine yanıt verdi. Hürriyet'ten Uğur Vardan'a konuşan Turgul, 'Bu Şener Şen'in zekasına hakaret olur' dedi. Vardan'ın röportajında ilgili bölüm şöyle: 

- Geçen hafta bizde çıkan, Çınar’ın (Oskay) yaptığı söyleşide Şener Abi konuya ilişkin fikrini belirtti gerçi ama tarihe kayıt düşsün diye size de sormak istiyorum. Şener Şen’in bonservisi sizdeymiş gibi bir düşünce var ve bu meselede sürekli olarak eleştiriliyorsunuz. Bu eleştirilere karşı neler söylemek istersiniz?

 - Ben bu düşünceyi, Şener’in zekâsına hakaret olarak görüyorum. Şener’in seçimlerine, beğenilerine, düşüncelerine hakaret olarak görüyorum. Belli bir yaşa gelmiş bir insanın başka birinin etkisiyle oradan oraya sürüklenebileceğini düşünmek, Şener Şen’i tanımamış olmak demektir. Şener Şen’i biraz tanısalar anlarlar ki, Şener beni değil mezardan gelse babasını bile dinlemez. Aklı yatmadığı hiçbir işe girmez. Nihal Yalçın’ın Asu Maro’yla yaptığı söyleşide vardı, diyor ki Nihal, "Allah aşkına hangi komedi filmi gördünüz de ‘Ah şunda Şener Şen oynasaydı’ dediniz, hangisi?" Hakikaten çok doğru bence. Şener ısrarla en önemli kıstasın senaryo olduğunu söylüyor ama bu görmezden geliniyor. Benim onu etkilediğimin düşünülmesi çok saçma bir düşünce.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Öne Çıkanlar