'AKP Milletvekili Fakıbaba yanıltıldığını söyledi, sessiz kalan herkes zulme ortak oluyor'

'AKP Milletvekili Fakıbaba yanıltıldığını söyledi, sessiz kalan herkes zulme ortak oluyor'
Adalet Nöbeti'nde 424'üncü güne giren Şenyaşar ailesi 'Bütün hakikatler ortaya çıktı. Dönemin bakanı Eşref Fakıbaba yanıltıldığını söyledi. Sessiz kalan herkes zulme ortak oluyor' dedi.

24 Haziran 2018 seçimleri sürecinde Urfa'nın Suruç ilçesinde AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile katliamdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde 9 Mart 2021’de başlattığı Adalet Nöbeti 424'üncü gününe girdi.

Emine ve Ferit Şenyaşar, sabah erken saatlerde Suruç ilçesinde bulunan evlerinden 42 kilometre uzakta bulunan Urfa Adliyesi önüne gelerek bugün de nöbet eylemini başlattı. Anne ve oğlu mesai saatleri arasında yolu adliyeye düşen avukat ve yurttaşlara adalet mücadelesine dair aktarımlarda bulunuyor.

‘FAKIBABA ‘YANILTILDIĞINI’ SÖYLEDİ, SESSİZ KALAN HERKES SUÇA ORTAK OLUYOR’

Aile sosyal medya hesabından da "#SizSorumlusunuz" etiketiyle "Adaleti sağlamak için iktidara gelen hükümet ve Cumhurbaşkanı, katliamdan sonra ailemizle ilgili açıklamaları yargıyı işlevsiz kıldı. Bütün hakikatler ortaya çıktı. Dönemin bakanı AKP Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba yanıltıldığını söyledi. Sessiz kalan herkes zulme ortak oluyor" mesajı paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar