Şenyaşar ailesi Kılıçdaroğlu’yla görüşecek: 3 yıldır dava açılmıyor

Şenyaşar ailesi Kılıçdaroğlu’yla görüşecek: 3 yıldır dava açılmıyor
Hukuki destek ziyaretleri kapsamında Antep'te bulunan Şenyaşar ailesinin, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi bekleniyor.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın başlattıkları "Adalet" nöbeti 103’üncü gününde Antep'te sürüyor.

Haftanın 5 günü Urfa Adliyesi önüne nöbet tutan Şenyaşar Ailesi, haftanın bir günü ise farklı kentlere giderek siyasi parti ve sivil toplum örgütlerini ziyaret edecek. Ailenin, dün başlattığı Antep ziyareti ikinci gününde. Dün Antep Barosu, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) yönetimlerinden hukuki destek talebinde bulunan ailenin bugün CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayı kapsamında Antep'te olacak olan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi bekleniyor.

'İNANILMAZ AMA GERÇEK'

Aile sanal medya hesaplarında iş yerlerine yönelik saldırıda yer alan AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın yeğeni İbrahim Yıldız'ın ateş ederken yakalanmış fotoğrafını, "Adalet mücadelemiz 103. günde Gaziantep'te devam ediyor. Şanlıurfa'da T.C.den farklı bir hukuk uygulanıyor. Güvenlik  kamereralar önünde Devlet Hastanesinde üç insan katledilir. 3 yıldır dava açılmıyor. Tek tutuklu yok! İnanılmaz, ama gerçek" mesajı ile paylaştı. 
 

Öne Çıkanlar