Şenyaşar ailesinden 81 baroya hukuki destek çağrısı

Şenyaşar ailesinden 81 baroya hukuki destek çağrısı
24 Haziran seçimleri sürecinde AKP'lilerin saldırısında aile bireylerini kaybeden Emine ve Ferit Şenyaşar'ın Urfa Adliyesi önündeki 'Adalet Nöbeti' 105'inci gününde.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın başlattıkları "Adalet Nöbeti" 105’inci gününde sürüyor. Antep’te iki gün boyunca hukuki destek ziyaretleri gerçekleştiren aile, bugün yeniden Urfa Adliyesi önüne geldi. Şenyaşar ailesi, adliye binası önünden geçen yola konulan beton blokların önünde, "Bir anne 105 gündür Şanlıurfa Adalet Sarayı'nın önünde adalet nöbeti tutuyor. 2 evladı ve eşi hastanede katledildi. Katliamın içinde milletvekili olduğu için 3 yıldır dava açılmıyor" yazılı döviz ile nöbeti eylemini sürdürdü.

81 BAROYA ÇAĞRI  

Aile, Twitter hesaplarından da "11 Baro, başkanlık düzeyinde hastane katliam davası için hukuki destek sözü verdi. Hedef Türkiye'nin 81 il barosunun desteğini almak. Adaleti sağlamadan evimizde oturmayacağız. Şanlıurfa Adalet Sarayı’nın önünde 105’inci günde mücadelemiz devam ediyor" mesajını paylaştı. (MA)

Öne Çıkanlar