Sergen Yalçın, Batshuayi'nin 'bir aksilik olmazsa' Beşiktaş'a geleceğini açıkladı

Sergen Yalçın, Batshuayi'nin 'bir aksilik olmazsa' Beşiktaş'a geleceğini açıkladı
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Chelsea'li Batshuayi ile ilgilendiklerini açıkladı.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Forvete iyi bir oyuncu almayı planlıyoruz, biliyoruz biraz geç kaldık. Beklentiye cevap verecek oyuncu bulmak kolay değil. Rakamlar çok yüksek. Ghezzal ve Rosier'i alabildik, onlar da çok beklediler. Salih, Mehmet, Kenan geldi. Alex Teixeira 6 aydır oynamıyor ama fit durumda." diye konuştu.

Yalçın, basın toplantısında ise transfer gündemindeki ismi de açıkladı. Siyah Beyazlılar'ın teknik patronu, "Batshuayi ile ilgileniyoruz. Bir aksilik olmazsa oyuncu önümüzdeki hafta burada olacak. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta oyuncuyu kadromuzda görmek istiyoruz. Transferde yol katedildi" dedi. 

'1-2 OYUNCUYU DAHA TAKIMA KATMAYI DÜŞÜNYORUZ'

Diğer mevkilere takviye konusunda ise Sergen Yalçın, "1-2 oyuncu daha takıma katmayı düşünüyoruz. Stoper bölgesine ve merkez orta sahaya, şartlar ve ekonomi uygun olursa katmayı düşünüyoruz. Yabancı oyuncu almak kolay değil, rakamlar yüksek oluyor bazen, verdiğimiz rakamlar da küçümsenecek rakamlar değil" ifadelerini kullandı. 

'YETER Kİ ONLAR İSTESİN, HER YERDEN ÇIKARIM'

Yeni kaleci Mert Günok için de Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Mert Günok değerli bir kaleci, Türk olması da önemli, yabancı olsa almazdık. Ersin veya Mert arasında kalede kimin olacağı fark etmez. Bizde herkes oynayabilir" diye konuştu. 

Maç sonrası soyunma odasına gittikten sonra tekrar sahaya çıkıp tribünleri selamlamasıyla ilgili olarak ise Sergen Yalçın, "Taraftarımız istedi, soyunma odasından sahaya çıktım. Yeter ki onlar istesin, her yerden çıkarım. Beşiktaş taraftarı benim baş tacım" açıklamasını yaptı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar