She-Hulk, yarım saatlik bir hukuk komedisi olacak

She-Hulk, yarım saatlik bir hukuk komedisi olacak
Marvel Patronu Kevin Feige She-Hulk dizisi hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Marvel patronu Kevin Feige, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Disney Yatırımcı Günü’nde Marvel Sinematik Evreni’nin bir sonraki aşamasının başlangıcı olacak WandaVision dizisinin ikinci fragmanının yanı sıra Loki, What If …? ve The Falcon and the Winter Soldier dizilerinin ilk fragmanlarını Marvel takipçileri ile paylaştı.

Webtekno'dan Beyazıt Kartal'ın haberine göre, Feige, söz konusu sunumda varlığı zaten bilinen ve yayın tarihi beklenen dizilerin yanı sıra içeriği hakkında çok az bilgiye sahip olduğumuz She-Hulk dizisini de resmen açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde  Emmy Magazine ile yeni bir röportaj gerçekleştiren Marvel patronu, She-Hulk hakkında daha fazla detay paylaştı.

SHE-HULK CANAVAR OLMAYACAK!

Feige’nin açıklamalarına göre She-Hulk, yarım saatlik bir hukuk komedisi olacak. She-Hulk ya da günlük hayattaki adıyla Jennifer Walters, yeşil dev Hulk yani Bruce Banner’ın hem avukatı hem de kuzeni. Kuzeni Banner’dan kan nakli alan Walters, beklenmedik bir şekilde 'Hulk' güçlerini de kazanıyor. Ancak She-Hulk, Hulk’un aksine ortalığı kırıp geçen bir canavar değil, zekası ve kişiliği ile öne çıkan bir karakter oluyor.

Feige, She-Hulk dizisinin John Byrne’nın orijinal She-Hulk karakterine sadık kalacağını ifade etti. Kat Coiro ve Anu Valia’nın yönetmenliğini paylaştığı dizinin başrolünde She-Hulk olarak Orphan Black dizisiyle tanınan Tatiana Maslany yer alacak. Ayrıca Feige’nin Disney Yatırımcı Günü’nde açıkladığı gibi Mark Ruffalo da dizide yer alacak.

Feige, Marvel, Disney+’ta yayınlanacak dizinin yayın tarihi ile ilgili ise hiçbir bilgi paylaşmadı.

Öne Çıkanlar