Şiddete maruz bıraktığı kadına olayın ertesi günü 'pide yaptırayım mı' diye mesaj attı

Şiddete maruz bıraktığı kadına olayın ertesi günü 'pide yaptırayım mı' diye mesaj attı
Şiddet faili erkek hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle İstanbul Sözleşmesi'nin feshedildiği Türkiye'de bir kadın daha şiddete maruz bırakıldı. 21 yaşındaki kadını şiddete maruz bırakan erkeğin, olayın ertesi günü "Pide yaptırıp geleyim mi?" diye mesaj attığı ortaya çıktı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde B.Ü (21) isimli kadın, kendisini şiddete maruz bırakan avukat S.A., isimli erkekten şikayetçi oldu. Darp nedeniyle tedavi gören kadın, daha sonra polis ekipleriyle birlikte karakola giderek S.A., isimli erkek hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Şiddete maruz kaldığı anları DHA'ya anlatan B.Ü., "Kendisi benim arkadaşımdı. Ortak bir arkadaşımız evinde buluştuk. Kendisi saldırgan ve gergin hareketlerde bulunuyordu. Bana edilmemesi gereken bir laf etti. Ben de normal olarak, 'Neden bu şekilde konuştun?' diye sordum ona. Ondan sonra kendisi bir anda ayağa fırlayarak kalktı. Benim boynumdan tutarak koltuğa yasladı. Sonra kafama ve gözüme defalarca kez yumruk attı. Gözüm morardı ve şişti. Çok kötü bir durumda canım çok yandı. Şiddetten sonraki süreçte ben karakola gittim, şikayetçi oldum. Kadın cinayetleri, kadına karşı şiddet, bunu hep görüyoruz. İzlerken hep ben, 'Artık son bulsun. Artık kadınların canı yanmasın' diye düşünürken benim başıma geldi. Gerçekten çok üzgünüm. Ben ilk değilim, son da olmayacağım, biliyorum. Umarım ben son olurum. Daha fazla kadının canı yansın istemiyorum" diye konuştu.

‘PİDE YAPTIRIP GELEYİM Mİ?’ MESAJI

B.Ü., olaydan bir gün sonra sabah S.A.'nın hiçbir şey olmamış gibi kendisine "Piade yaptırıp geleyim mi?" diye mesaj attığını söyledi.

 

Öne Çıkanlar