'Şifalı' taşlara 'bok' diyen Youtuber ifade verdi

'Şifalı' taşlara 'bok' diyen Youtuber ifade verdi
Sosyal medyadan ifade vermesine tepki gösteren Youtuber, 'Sonuna kadar ifade özgürlüğümüzü, hatta eğlenme, dalga geçme özgürlüğümüzü savunacağız' dedi.

'Kazıklı Maria' adlı Youtuber 'şifalı' olduğu iddia edilen taşların gerçek olmadığını söyleyip 'bok' ifadesi kullanması üzerine savcılığa gidip ifade verdi.

Bok gibi Book Reviews' serisiyle bilinen 'Kazıklı Maria' mahlaslı Youtuber, 'şifalı' taşları konu aldı.'Şifalı' taşlar için 'bok' ifadesi kullandığı iddiasıyla 'Kazıklı Maria' hakkında suç duyurusunda bulunuldu. 'Şifalı' taşları satanlara hakaret ve iftira attığı ve ticari itibarlarını zedelediği iddiasıyla ifade veren 'Kazıklı Maria' Twitter'dan yaşadığı durumu anlattı.

Kazıklı Maria'nın paylaşımı şöyle:

Az önce ifademi verdim ve artık size bu konudan rahatça bahsedebilirim. Şifalı taş diye bir şey yoktur adlı videomu ve yine şifalı taşlarla ilgili podcastimi hatırlıyor musunuz?

Evet inanamayacaksınız ama "şifalı" taş satan kişilere hakaret ve iftira attığım ve ticari itibarlarını zedelediğim için şikayet edilmişim. Sattıkları taşlara "bok" demişim. TAŞA "bok" dediğim için ifade verdim.

Normalde gülüp geçmem gerekir ama ifade özgürlüğünün geldiği hale o kadar üzülüyorum ve öfkeleniyorum ki. İnsanların böyle şeylere hakları olduğunu düşünmeleri çok acı.

Eğlenmek için içerik üreten, bişeylerle dalga geçen kendi halinde yayıncıları, youtuberları şikayet etmek çok belden aşağı vurmak. Ağzımdan çıkan her lafı didik didik editlemek çok yorucu ve asap bozucu. İnsanda akıl sağlığı kalmıyor.

Ayrıca böyle abidik gubidik işler için harcanan vergilere, emeğe, mesai saatlerine öyle acıdım ki. Hiçbir avukat ve savcı BIRTCAST diye podcast dinlemek zorunda kalmamalı dkgjdj. Bazı şeylere gülüp geçebilmeliyiz. Ne yani ben de videolarımı her beğenmeyeni şikayet mi edeyim?

Neyse, bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum. @avaligul ile sonuna kadar ifade özgürlüğümüzü, hatta eğlenme, dalga geçme özgürlüğümüzü savunacağız  ama sizden de bu süreçte desteğe ihtiyacım var.

Öne Çıkanlar