Sinemada seks yapan çiftleri ifşa etti

Sinemada seks yapan çiftleri ifşa etti
Sinema çalışanı salonda tüm olup bitenleri güvenlik kamerasından izlediklerini dile getirdi.

İngiltere'de bir sinema salonu çalışanı, film izlemeye diye gelip sürekli cinsel ilişkye giren çifti güvenlik kameralarından izlediklerini söylererek "Biz her şeyi görüyoruz, gece görüş gözlüklerimiz var" diye konuştu.

Sputnik'te yer alan habere göre; çalışan, İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan ve kentteki bir sinema salonunda çalışan kişi, TikTok hesabı üzerinden sinema salonunda yaşananlara ilişkin dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Salonda film izlemeye diye gelip sürekli cinsel ilişkiye giren çifte ait güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı.

'GECE GÖRÜŞ GÖZLÜKLERİMİZ VAR'

Çalışan, insanların görünmediğini sandığını belirterek, "Buraya film izlemeye gelip, gizli gizli ilişkiye giriyorlar ve görünmediklerini sanıyorlar ancak gece görüş gözlüklerimiz olduğu için her şeyi görüyoruz. Bir çift sürekli gelip sinemada ilişkiye giriyor ve bizim bu durumu bildiklerimizden haberdar değiller" ifadelerini kullandı.

'KAMERADAN İZLİYORUZ'

Genç kadın, salonda tüm olup bitenleri güvenlik kamerasından izlediklerini dile getirdi. Müşterilerin sık sık kameralarla ilgili soru sorduğunu anlatan genç kadın, kameraların her yerde olduğuna dair bilgi vermelerine rağmen bu tarz olaylarla çok sık karşılaştıklarını belirtti.

Sinema çalışanı kadın, çiftlerin yer aldığı bir güvenlik kamerası da paylaştı ancak kamerada çiftler net görünmüyor.
 

Öne Çıkanlar