Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu

Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu
CHP programına çok sayıda partiyle görüşmeyi alırken, İYİ Parti MHP ve HDP ile görüşmeme kararı aldı. HDP ise 4 partiye bayram ziyareti gerçekleştirecek. İşte partilerin bayram programı...

Siyasi partilerin Ramazan Bayramı vesilesiyle bayramlaşma programı belli oldu. Ana muhalefet partisi CHP'nin programına çok sayıda partiyle görüşmeyi alırken, İYİ Parti ise MHP ve HDP ile görüşmeme kararı aldı.

Medyascope’ta yer alan habere göre siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri bayramın ikinci gününde (yarın) yapılacak. Ana muhalefet partisi CHP, çok sayıda partiyle görüşmeyi programına aldı. CHP, AKP, MHP ve Vatan Partisi ile video konferans yöntemiyle bayramlaşacak, diğer partilerle ise yüz yüze görüşecek. Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi kabul heyeti; PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, PM Üyesi Semra Dinçer ve Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Canan Taşer’den; Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel başkanlığındaki ziyaret heyeti ise Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Armağan Akyüz ile Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Baştuğ’dan oluşuyor.

CHP’nin bayramlaşma programı şöyle:

İYİ PARTİ’DEN MHP VE HDP İLE BAYRAMLAŞMAMA KARARI

İYİ Parti ise MHP ve HDP ile bayramlaşmama kararı alırken, AKP ile video konferans yoluyla görüşecek.

İYİ Parti’nin ziyaret kabul heyetinde; Toplumsal Politikalar Başkanı Ayfer Yılmaz, Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş ve Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu yer alırken, ziyaret heyeti ise Seçim İşleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arslan ve Sosyal Politikalar MYK Başkanı Ceren Genç’ten oluşuyor.

İYİ Parti’nin bayramlaşma programı şöyle:

HDP’DEN 4 PARTİYE ZİYARET

HDP ise güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışması yapan 6 muhalefet partisinden dördünü ziyaret ederek bayramlaşacak.

HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, Eş Genel Başkan Yardımcısı Naci Sönmez ve PM üyesi Aylin Hacaloğlu ziyaret heyetinde, İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, MYK üyesi Sultan Özcan ve PM üyesi Ali Özkan ise kabul heyetinde yer alacak.

HDP heyeti yarın saat 10:15’te Gelecek Partisini, 10:40’ta CHP’yi, 14:10’da Saadet Partisi’ni, 15:30’da ise DEVA Partisi’ni ziyaret edecek.

Öne Çıkanlar