Slayer veda turnesini uzatıyor

Slayer veda turnesini uzatıyor
Slayer'ın gelecek yaz Türkiye'deki izleyicilerinin karşısına çıkıp çıkmayacağıysa henüz bilinmiyor.

Final turnesinin Kuzey Amerika ayağını tamamlayan thrash metal efsanesi Slayer, turneyi 2019'a da uzanacak şekilde uzatma kararı aldı.

Kasım ayında Avrupa turuna çıkacak grup, Fransa'yı da konser takvimine eklerken, Güney Amerika, Avustralya ve Japonya' da çalma kararı aldı.

Grubun gitaristi Kerry King, "Bu turun 2019'a uzanabileceğini hep biliyorduk ve Kuzey Amerika'da aldığımız tepkiler soluğumuzu kesti" dedi.

Kerry King, "Beş altı saat araba sürüp bizi izlemeye gelenlerin olduğunu duyduk. Hatta ülke dışından gelenler oldu. Bu yüzden bizi son kez görmek isteyen fanlarımızın işini kolaylaştırmak için gezebileceğimiz kadar çok yer gezeceğiz" diye konuştu.

Slayer'ın gelecek yaz Türkiye'deki izleyicilerinin karşısına çıkıp çıkmayacağıysa henüz bilinmiyor. Türk lirasındaki aşırı değer kaybı nedeniyle büyük grupların Türkiye'de konser vermesi de hayli zorlaşmış durumda.

Slayer, Türkiye'ye son olarak 2011 yılında, thrash metalin 'Büyük Dörtlü'sünün diğer üç grubunu oluşturan Metallica, Megadeth ve Anthrax'la beraber gelmişti. (DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Öne Çıkanlar