Boks organizatöründen Smith ve Rock'a 15’er milyon dolarlık 'ring' teklifi

Boks organizatöründen Smith ve Rock'a 15’er milyon dolarlık 'ring' teklifi
Smith'in pazar günkü Oscar ödül töreninde Rock'a tokat atmasının ardından ringe çıkmaları ve aralarındaki anlaşmazlıkları çözmeleri için 15'er milyon dolar teklif edildi.

Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Akademi Ödülleri 94. töreninde, Will Smith; eşi Jada Pinkett Smith'e yaptığı şakayı kaldıramayarak komedyen sunucu Rock'a tokat attı.

Smith, Instagram paylaşımında, Akademi'den, sunucu Chris'ten, geceye katılanlardan ve dünyanın dört bir yanından izleyen herkesten özür dilediğini belirtti.

Rock, tokat yedikten sonra soğukkanlılığını korumuş ve Los Angeles Polis Departmanına göre, suçlamada bulunmayı reddetmişti.

Olay, medya platformlarından tartışılmaya devam ederken ünlü boks organizatörü Jake Paul’dan dikkat çeken bir teklif geldi. Paul, Smith'in pazar günkü Oscar ödül töreninde Rock'a tokat atmasının ardından ringe çıkmaları ve aralarındaki anlaşmazlıkları çözmeleri için Will Smith ve Chris Rock'a 15'er milyon dolar teklif etti.

Jake Paul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Will Smith için 15 milyon dolar ve gitmeye hazır Chris Rock için 15 milyon dolar aldım" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar