Soylu bu kez de Cumhuriyet gazetesini hedef aldı

Soylu bu kez de Cumhuriyet gazetesini hedef aldı
Bakan Soylu, geçtiğimiz haftalarda da Birgün, Karar ve Sözcü gazetelerini hedef almıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Peker'in iddiaları siyaset, mafya, jandarma, Emniyet ağını ortaya döktü: Derin ilişkiler" manşetiyle çıkan Cumhuriyet gazetesini hedef aldı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in itiraflarını manşetine taşıyan Cumhuriyet gazetesi siyaset ve mafa ilişkisini irdeledi. Cumhuriyet'in manşetinden rahatsız olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sizin tarihiniz, derin, kirli ve karanlık ilişkiler tarihidir. Hesabını hukuk önünde vereceksiniz" diye yazdı.

Bakan Soylu, organize suç örgütü liderleriyle poz veren Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin için de, 'terörle mücadele tarihimizin en şanlı komutanı' ifadelerini kullandı.

ÜÇ GAZETEYİ DAHA HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Bakan Soylu, 30 Nisan’da da görevinden alınan eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’la ilgili bir haber nedeniyle "PKK’lı BirGün Gazetesi" ifadelerini kullanmış, 8 Mayıs günü de Sözcü ve Karar gazetelerini de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik haberleri üzerinden hedef almıştı. Bakan Soylu iki gazete için, "Yalan söylemeyi iftira atmayı demokrasi olarak tarif eden, tüm kavramları iğdiş eden hastalıklı zihniyet..." diye yazmıştı.

Soylu'nun hedef aldığı Cumhuriyet nmanşeti şöyle:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar