Squid Game'in 'gangster'i: Beni milyoner yaptığınız için teşekkür ederim

Squid Game'in 'gangster'i: Beni milyoner yaptığınız için teşekkür ederim
Squid Game’in yıldızı Heo Seung-tae, dizinin sürpriz başarısının ardından kendisini 'milyoner' yaptığı için dünyaya teşekkür edince yanlış anlaşıldı.

Son günlerin en popüler dizisi Squid Game’in yıldızı Heo Seung-tae, dizinin sürpriz başarısının ardından kendisini "milyoner" yaptığı için dünyaya teşekkür edince takipçileri şaşkınlığa uğradı.

İlk yayınlandığı tarih olan 17 Eylül’den bu yana 111 milyondan fazla hanenin Kore dilindeki Güney Kore dizisini izlemesi, Bridgerton’ı geride bırakarak Squid Game’i dijital yayın platformu Netflix’in en başarılı dizisi yaptı.

Squid Game halihazırda yayında olan Sex Education’ın üçüncü sezonu, Midnight Mass ve Maid gibi yeni yayımlanan diğer dizileri geride bırakarak dünya genelinde platformun en iyi 10 listelerinde zirveye ulaştı.

Dizinin başarısı tazeyken, gangster Jang Deok-su’yu oynayan aktör Heo Seung-tae, Instagram’daki paylaşımında, "Beni milyoner yaptığınız için teşekkür ederim." yazdı.

Birçok kişi aktörün aşırı derecede zengin olmaktan bahsettiğinidüşünürken Heo aslında Instagram’daki takipçi sayısına atıfta bulunuyordu.

Takipçilerinin bir kısmı oyuncunun küstah görünen gönderisi karşısında şoke olduklarını belirtirken bir takipçi "Durun, bu bir milyon takipçiye ulaşmasıyla ilgili, ağlıyorum" diye yazdı.

Öne Çıkanlar