'Squid Game'in ikinci sezonundan ilk ayrıntılar geldi

'Squid Game'in ikinci sezonundan ilk ayrıntılar geldi
Fenomen dizi 'Squid Game'in yönetmeni Hwang Dong-hyuk, iki karakterin yeni sezon için geri döneceğini doğruladı. İkinci sezonun 2024'ün sonlarında Netflix'te yayımlanması planlanıyor.

Netflix'in popüler Güney Kore dizisi "Squid Game"in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, iki ana karakterin ikinci sezon için geri döneceğini açıkladı. Dizinin başrolündeki Seong Gi-hun karakterini canlandıran Lee Jung-jae ve oyunların gözetmeni Hwang In-ho karakterini canlandıran Lee Byung-hun’un ikinci sezonda yer alacakları kesinleşti.

GERİ DÖNÜYORLAR

Deadline'da yer alan habere göre; , dizinin yaratıcısı, yönetmeni ve yazarı Hwang Dong-hyuk ve oyuncu Park Hae-soo, dizinin ikinci sezonunda izleyicileri nelerin bekleyebileceğini tartışmak için Peter White'ın sunduğu programa katıldı. 

Dong Hyung, "Seong Gi-hun kesinlikle. O geri dönecek, Frontman'in de geri döneceğine inanıyorum" dedi. Dong-hyuk ayrıca, ilk sezonda ölen bazı karakterleri de "olası ikiz kardeşlerini devreye sokarak" yeniden diziye dahil edebilecekleri konusunda espri yaptı.

Squid Game'in ikinci sezonunun 2024'ün sonlarında Netflix'te yayımlanması planlanıyor.

Öne Çıkanlar