Suriye'de yükselen gerilim ARTI TV'de

Suriye'de yükselen gerilim ARTI TV'de
Utku Zırığ'la Sorudan Soruya'da, eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış, gazeteci Ümit kıvanç ve gazeteci Işın Eliçin ABD ile Rusya arasındaki gerilimi ve Suriye'yi tartışıyorlar.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV'de ilk olarak ekranlara İnsan Hakları Ajandası geliyor. Ardından Ankara Gündemi'ni izliyoruz. Günün son programı ise Utku Zırığ'ın sunumuyla Sorudan Soruya oluyor.

İNSAN HAKLARI AJANDASI

Veysel Ok'un hazırlayıp sunduğu programda bu hafta İnsan Hakları Derneği İstanbul Şube Başkanı Gülseren Yoleri İnsan Hakları Derneği OHAL Raporu'nu değerlendriyor. Saat 18.10'da.

ANKARA GÜNDEMİ


Sibel Hürtaş'ın hazırlayıp sunduğu programda Ankara kulislerinde konuşulan, tartışılan ve Ankara'da öne çıkan konular siyaset dünyasından konuklarla tartışılıp değerlendiriliyor. Saat 20.00'da.

SORUDAN SORUYA


Utku Zırığ'ın hazırlayıp sunduğu Sorudan Soruya programına, Eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış, araştırmacı gazeteci Ümit kıvanç ve deneyimli gazeteci Işın Eliçin konuk oluyor. Soğuk savaş döneminin buzları eridi, Rusya'nın tarihsel rüyası gerçek oldu, sıcak denizlere indi. Ezeli rakibi Amerika Birleşik Devletleri rekabeti kızıştırıyor. Suriye üzerinden yükselen gerilim insanlığı tehdit ediyor. Kim ne yapmak istiyor? Kim neyi ne kadar yapabilir...  Uzman isimler Sorudan Soruya'da yanıtlıyor. Saat 21:00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar