T A M A M'dan sonra yeni dalga: S I K I L D I K

T A M A M'dan sonra yeni dalga: S I K I L D I K
Erdoğan, AKP Gençlik Kolları Kongresi'nde kendisini dinleyen gençlere 'Sevgili gençler sıkıldınız biliyorum' dedi. Sosyal medya sallandı.

GÜNCEL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AKP Gençlik Kolları Kongresi'nde kendisini dinleyen gençlere "Sevgili gençler sıkıldınız biliyorum..." dedi.

Salonda bulunanlar "Hayır" diye tepki verince Erdoğan bu kez "Ciddi mi, sıkılmadınız mı?" diye sordu.

Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından sosyal medyada Twitter kullanıcıları tarafından paylaşılan 'T A M A M'dan sonra 'S I K I L D I K' kelimesi Türkiye gündeminde TT oldu.

Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında kullandığı "Şayet bir gün milletimiz 'Tamam' derse, ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından sosyal medyada 'T A M A M' etiketli paylaşımlar 2 milyonu aşmıştı.

ERDOĞAN'IN SEÇİM ŞARKISI

Diğer yandan cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinde kullanacağı seçim şarkısı da Gençlik Kongresi’nde dinletildi. "Eroğlu Erdoğan" şarkısının söz ve müziği Ceyhun Çelikten’e ait. Şarkı yine Çelikten tarafından seslendirildi. Erdoğan’ın seçim şarkısı kendi sesiyle okuduğu İstiklal Marşı’nın  "Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım" dörtlüğüyle başlıyor. Ardından şarkının sözlerinde AKP’nin önceki seçimlerde de sık sık kullandığı "yola devam" ile "yerli-milli" temaları dikkat çekiyor.

İşte sosyal medyadaki 'S I K I L D I K' paylaşımlarından bazıları:

 

 

Öne Çıkanlar