'T A M A M' diyenlere yandaş basından hakaret

'T A M A M' diyenlere yandaş basından hakaret
AKP sözcüleri 'T A M A M' diyenleri hedef gösterdi, yandaş medya harekete geçti.

GÜNCEL - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın önceki gün partisinin grup toplantısında kullandığı "Şayet bir gün milletimiz 'Tamam' derse, ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından sosyal medyada 'T A M A M' etiketli paylaşımlar 2 milyonu aştı.

İktidar çevresinin, adeta toplumsal muhalefetin kampanyasına dönüşen 'T A M A M' çıkışına "DEVAM" paylaşımlarıyla yanıt verme çabası da sosyal medyada tutmadı. Twitter'ın 300 bin "DEVAM" etiketli paylaşımı bot hesaplardan yapıldığı gerekçesiyle silmesi üzerine iktidar yanlılarının kampanyası çöktü.  


İLGİLİ HABER: AKP SÖZCÜSÜ TAMAM DİYENLERİ HEDEF ALDI


AKP'li siyasetçilerin, 'TAMAM etiketlerini atanların bot hesaplar veya FETÖ destekçileri olduğu' iddiasında bulunmasının ardından; sosyal medyada bu kez de #BOTdeğilimTAMAMdiyorum hastagı gündem olmuştu.

Sosyal medyada gündem olan "Tamam" hastagı için "bot hesaplar ve FETÖ'cüler" diyen AKP'lilerin ardından AKP'ye yakın Akşam ve Star gazeteleri bugün hakaret dolu manşetlerle çıktı.

Akşam gazetesi manşette #KUŞBEYİNLİLER ifadesini kullanırken, Star "TAMAMI FETÖ YUMURTASI" manşeti attı.

İktidar yanlısı medyanın AKP'li siyasetçilerin argümanlarını kullanması sosyal medyada da tepki çekti. Birçok kullanıcı AKP'li siyasetçiler ile yandaş basının hakaret içeren tepkilerini, Erdoğan'ın "Milletimiz 'Tamam' derse, ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin kendi ayaklarına dolanması sonucu gösterilen tepkiler olarak değerlendirirken, toplumsal muhalefetin 'T A M A M' tepkisini ise yolsuzluktan, yalandan, baskıdan bunalan kesimlere yakılan umut ışığı olarak gördüler. (Artı Gerçek)

Öne Çıkanlar