Kız çocuklarına tacize engel olmaya çalışırken öldürüldü

Kız çocuklarına tacize engel olmaya çalışırken öldürüldü
Saldırganlar tarafından bıçakla yaralanan 28 yaşındaki Haydarcan Kılıçdoğan yaşamını yitirdi.

Ankara'da 28 yaşındaki Haydarcan Kılıçdoğan, uyuşturucu madde almış bir grup erkeğin 13-14 yaşlarındaki kız çocuklarını taciz ettiğini fark edince olayı engellemeye çalıştı. Bıçaklanan genç yaşamını yitirdi.

Medyaport.net'ten Ayça Onuralmış'ın haberine göre,,Ankara Batıkent’te Pazar günü (31 Ekim) Haydarcan Kılıçdoğan isimli 28 yaşındaki yurttaş Batıkent Meydan’da yürüdüğü sırada uyuşturucu madde almış bir grup erkeğin 13-14 yaşlarındaki kız çocuklarını taciz ettiğini fark edince engel olmaya çalıştı.

Kılıçdoğan, gruba kızların rahatsız olduğunu ve yapmamalarını söyleyince Kılıçdoğan’la grup arasında tartışma çıktı.

Tacizci grup Kılıçdoğan’ı altı yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Kılıçdoğan hastaneye kaldırıldıysa da bugün yaşamını yitirdi.

Batıkent, Ankara içinde bu tür şiddet vakalarının nispeten daha az olduğu bir yer olmasına rağmen son birkaç yılda bu durum değişti.

Geçtiğimiz yıl uyuşturucu satan çetelerin parklardaki aktifliğinin artmasıyla birlikte parklarda gençler arasında borç ya da uyuşturucu yüzünden yaralamalar ve cinayetler yaşanmaya başlandı. Bu duruma karşı Batıkent halkı ses çıkarmaya, parklarda eylem yapmaya çalıştığında da karşısında Ankara polisini bulmuştu.

Batıkent halkı şiddetin, semtlerinde bu kadar "olağanlaşmasından" şikayetçi. En son gerçekleşen Kılıçdoğan’ın ölümü de Batıkent halkının tepkisini çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar