Tarantino'dan hayranlarına yeni film müjdesi

Tarantino'dan hayranlarına yeni film müjdesi
Ünlü yönetmen seri katil Charles Monson'ı konu alan bir film yapma hazırlığında.

KÜLTÜR-SANAT- Charles Manson, çocuk yaşlarda annesinin cezaevine girmesi nedeniyle hırsızlık yaparak geçinmeye, sokaklarda yaşamaya başladı. 18 yaşında kendisi de tutuklandı. Cezaevinde bıçak tehdidiyle bir koğuş arkadaşı tarafından cinsel istismara uğrayınca ıslah evine yerleştirildi. 1954 yılında şartlı tahliye ile serbest kaldı. Sahte çek vermek, kadın satıcılığı, uyuşturucu vb. suçlar nedeniyle defalarca hapse girip çıktı. 1967 yılında son kez tahliye olduktan sonra, etrafına topladığı kişilerle bir "aile" oluşturdu.

Geliştirdiği "teorilerle" yönlendirdiği müritlerinden 5 kişi, 8 Ağustos 1969'da aralarında Roman Polanski'nin hamile eşi Sharon Tate ve Polonyalı oyuncu Wojciech Frykowski'nin de bulunduğu beş kişiyi Los Angeles, Kaliforniya'da vahşice öldürdü.

Ertesi gece Manson'un da katıldığı grup iki kişiyi daha öldürdü. Manson ve 4 arkadaşı tutuklandı. İdama mahkûm edilmelerine rağmen Kaliforniya yüksek mahkemesince idam cezasının kaldırılmasıyla, cezaları ömür boyu hapis şekline dönüştürüldü. Toplam cinayetlerinin sayısı belirlenemeyen Manson ve grubunun 35 ölümden sorumlu olduğu sanılıyor. Charles Manson ABD'de nefret edildiği gibi, kendisini seven, serbest bırakılmasını isteyen çeşitli fan kulüpler oluşturup kampanyalar düzenleyen bir hayran kitlesine de sahip.

6 Mart 1970 tarihinde Manson'ın şarkılarından oluşan Lie: The Love & Terror Cult adlı albüm yayımlandı. Bu albümde daha önceleri Beach Boys tarafından bestelenen "Never Learn Not to Love"ın yeni bir sürümü olan "Cease to Exist" gibi kayda değer çalışmalar yer almaktadır.

Hollywood gazetelerinin haberlerine göre Tarantino planladığı film için Brad Pitt ile görüşme halinde. Eğer anlaşırlarsa Brad Pitt'in filmde bir polis karakterini canlandırması bekleniyor. Ayrıca oyuncu Jennifer Lawrence'ın da Tarantino'nun filminde rol alacağı söyleniyor.

Spiegel online'da yer alan habere göre, filmin çekimlerine 2018'de başlanacak. Tarantino senaryonun çoğunu tamamlamış. 

Öne Çıkanlar