Tarihten günümüze İstanbul'un ekonomik misyonu ARTI TV'de

Tarihten günümüze İstanbul'un ekonomik misyonu ARTI TV'de
Mustafa Sönmez Ekonomi Politik'te konuğu iktisatçı ve tarihçi Prof. Dr. Şevket Pamuk ile Bizans'dan günümüze İstanbul'un ekonomik misyonunu konuşuyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV'de ilk olarak eğlenceli soruların sorulduğu Bil Bakalılm'ı izliyoruz. Ardından Ekonomi Politik programı ve Dünyanın Öteki Yüzü ekranlara geliyor. Son olarak Tarihin Peşinde programı izleyicilerle buluşuyor.

BİL BAKALIM

Çağıl Övençoğlu'nun hazırlayıp, sunduğu programında bu hafta Övençoğlu ilginç sorularını Üsküdar'da soruyor. Saat 17.10'da.

EKONOMİ POLİTİK

Mustafa Sönmez'in hazırlayıp sunduğu programın yeni bölümünde iktisatçı ve tarihçi Prof. Dr. Şevket Pamuk ile Bizans'dan günümüze İstanbul'un ekonomik misyonu ile bunun yeni dönemde metalaştırılması konuşuluyor. Saat 18.10'da.

DÜNYANIN ÖTEKİ YÜZÜ

Hakan Aksay'ın hazırlayıp sunduğu programda bu hafta gazeteci yazar Selin Nasi ile uluslararası ilişkiler uzmanı Burak Bilgehan Özpek, Suriye'deki son gelişmeleri ele alıyorlar. Saat 20.00'da.

TARİHİN PEŞİNDE

Erdoğan Aydın ve Ayşe Hür'ün hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki bölümünde Türkiye Sosyal Tarih Araştırma Vakfı eski başkanı ve araştırmacı Gültekin Uçar, tarihte Koçgiri sorununu irdeliyor. Koçgiri algısında Horasan konusu, Koçgiri halkı cumhuriyete karşı mıydı ve kırımdan kimler sorumlu sorularının yanıtı aranıyor. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar