Taylan Kulaçoğlu ve Hakan Gülseven gözaltına alındı

Taylan Kulaçoğlu ve Hakan Gülseven gözaltına alındı
'İsimsizler' Hareketi'yle paylaştığı sosyal medya mesajları nedeniyle iktidar medyası tarafından hedef gösterilen Taylan Kulaçoğlu ve gazeteci Hakan Gülseven gözaltına alındı.

İsimsizler Hareketi adı altında başlattığı sosyal medya hareketi nedeniyle iktidar medyası ve trollerce hedef gösterilen Taylan Kulaçoğlu ve Taylan Kulaçoğlu'nun uzun zamandır trollerin saldırısına hedef olduğunu söyleyen gazeteci Hakan Gülseven art arda gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI GEREKÇE GÖSTERİLİYOR

Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındığını Twitter mesajı ile duyurmasının ardından gazeteci Hakan Gülseven de Twitter'dan paylaştığı mesajla gözaltına alındığını duyurdu.

Gözaltı haberinin ardından bir çok kişi 'TaylanKulaçoğluYalnızDeğildir' etiketiyle tepkilerini dile getirdi. Tepkiler  kısa sürede TT listesinde birinci sıraya yükseldi.

'MESAJ GÖZALTISI'

Gazeteci Hakan Gülseven gözaltına alınmadan önce Twitter'dan paylaştığı mesajda, "Taylan’ı tutabilecekleri en ufak bir gerekçe yok; daha öncekiler gibi. Bırakmak zorunda kalacaklar. Ama şu an devlet bize diyor ki, 'Ben Sevda Noyan'ın, Fatih Tezcan'ın devletiyim' Mesaj tam olarak budur. Mesaj gözaltısıdır bu" ifadelerine yer vermişti.

Sosyal medyada polis olduğunu iddia eden bazı isimler gözlaltı sonrası paylaştığı medsajlarda tehtid içerikli ifadeler kullandı

'İÇ SAVAŞ ÇAĞRISI YAPANLAR SERBESTÇE DOLAŞIYOR'

Adı 'Sol Parti' olarak değitirilen ÖDP'nin eski Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, gözaltı kararını Twitter'dan paylaştığı mesajla protesto etti.

Alper Taşi mesajında, "Cumhurbaşkanı hedef gösterir Eren Yıldırım tutuklanır. İktidar medyası hedef gösterir Taylan Kulaçoğlu gözaltına alınır. Diğer yandan iç savaş çağrısı yapanlar serbestçe dolaşır ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar