Taylor Swift’ten Donald Trump’a: Seni tekrar başkan seçtirmeyeceğiz

Taylor Swift’ten Donald Trump’a: Seni tekrar başkan seçtirmeyeceğiz
Taylor Swift, beyaz bir polis memurunun siyah Amerikalı George Floyd’u boğarak öldürmesinin yol açtığı isyana yönelik Trump ve yönetiminin söylemlerine tepki gösterdi.

Siyah Amerikalı George Floyd’un beyaz polis şiddetiyle öldürülmesine tepki gösterenleri tehdit eden Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump’ı ırkçılıkla suçlayan ünlü pop şarkıcısı Taylor Swift, "Seni kasımdaki seçimle başkanlıktan göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, Minneapolis’te beyaz bir polis memurunun siyah Amerikalı George Floyd’u boğarak öldürmesinin yol açtığı isyana yönelik Trump ve yönetiminin söylemlerine Twitter’dan tepki gösterdi.

'IRKÇILIĞI KÖRÜKLEDİKTEN SONRA BU NE CÜRET?'

Sputnik’in aktardığı habere göre, Trump’ın kampanyasından başkanlığına devam ettirdiği söylem ve eylemlere yöneltilen ırkçılık eleştirilerini dillendiren Swift, "Beyaz ırkın üstünlüğü ve ırkçılığın ateşini başkanlığınız boyunca körükledikten sonra ahlaki üstünlük taslamaya cüret edip sonra da şiddetle tehdit ediyorsunuz, ha" ifadelerini kullandı.

Trump’ın Minneapolis’teki isyanla ilgili "Yağma başladığında silahlar ateşlenir" sözüne atıf yapan Grammy ödüllü pop şarkıcısı, şöyle devam etti: "Yağma başladığında ateş açma başlar mı??? Seni kasımdaki seçimle başkanlıktan göndereceğiz." (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar