TFF Başkanı Özdemir: Süper Lig TV kurarız

TFF Başkanı Özdemir: Süper Lig TV kurarız
TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Eğer tekliflerden umduğumuzu bulamazsak, Süper Lig TV kurulur. Kulüpler dekoder satışı yapar ve gelir paylaşımı yapılır" dedi.

Süper Lig'de yayın ihalesi için yeterli düzeyde tekliflerin gelmemesi halinde alternatif televizyon kanalı kurulması gündemde. Türkiye Futbol Federasonu Başkanı Nihat Özdemir, yeni yayın ihalesi hakkında bilgiler verdi.

Dokuz kişiden oluşan bir komisyon kurulduğunu belirten Özdemir, "Kasım, aralık ve ocak içinde ihaleyi sonlandıracağız. Bir paketleme olacak. Danışma kurulu çalışmalar yapıyor. Çok yakın zamanda bir araya geleceğiz. Sürecin ne olacağını, 3 yıllık mı 5 yıllık mı yapalım, buna bakacağız" dedi.

Özdemir, Türkiye'deki ve dünyadaki ekonomik şartlar nedeniyle nasıl bir rakam çıkacağını tahmin etmenin zor olacağını da söyledi.

Özdemir, "Kulüplerimize uygun, yeterli teklif gelmezse bir Süper Lig Televizyonu kurma alternatifimiz var. Eğer tekliflerden umduğumuzu bulamazsak, Süper Lig TV kurulur. Kulüpler dekoder satışı yapar ve gelir paylaşımı yapılır" ifadelerini kullandı.

Tekliflerle ilgili konuşan Özdemir, "İnanıyorum ki teklif verenler, asıl tekliflerini henüz vermedi. Rekabeti arttırmak için fiyatı yükselteceklerdir. Daha yüksek teklifler bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 
 

Öne Çıkanlar