'The Batman 2' geliyor

'The Batman 2' geliyor
Warner Bros., kısa süre önce gerçekleşen CinemaCon etkinliğinde 'The Batman 2'nin geleceğini resmi olarak duyurdu.

Warner Bros., Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturacağı filmde, Robert Pattinson da bir kez daha Kara Şövalye rolünü canlandıracağı DC filmi "The Batman"in devam edeceğini açıkladı.

Kayıp Rıhtım’da yer alan habere göre, CinemaCon etkinliği sırasında konuşan filmin yönetmeni Reeves, bu dünyaya geri dönmekten heyecan duyduğunu ancak gelecekteki bir CinemaCon’da bundan daha fazlasını yapacağını söyledi. Filmde yer alacak oyuncular veya çıkış tarihi gibi ayrıntılar henüz bilinmiyor.

Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı "The Batman", ilk duyurusu 2019 yılında yapılan ve Koronavirüs pandemisi nedeniyle birkaç defa ertelendi. The Batman, nihayet Mart 2022’de vizyona girdi.

Sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde 134 milyon dolar ile 2022’nin şimdiye kadarki en büyük gişe rekoruna sahip oldu. Dünya çapında ise bugüne kadar 758 milyon dolar kazandı.

Eleştirmenler arasında karışık eleştiriler alsa da, Batman hayranların arasında olumlu karşılandı ve birçok kişi Reeves’in Gotham City’yi cesurca ele almasını ve Robert Pattison’ın daha karanlık bir Bruce Wayne tasvirini canlandırmasını övdü.

Öne Çıkanlar