THY ve Pegasus, Fas uçuşlarını karşılıklı olarak durdurdu

THY ve Pegasus, Fas uçuşlarını karşılıklı olarak durdurdu
Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus, Omicron varyantı nedeniyle Fas uçuşlarının karşılıklı olarak durdurulduğunu açıkladı.

İlk olarak Güney Afrika’dan rastlanan Omicron varyantı ile ilgili Türkiye, bazı ülkelere uçuş kısıtlaması getirmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Botsvana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Mozambik, Namibya ve Zimbabve’den Türkiye’ye seyahat edilmesine izin verilmeyeceğini belirtmişti.

Bugün Pegasus Hava Yolları, sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla Fas ile uçuşların karşılıklı olarak durdurulduğunu açıkladı:

"Resmi otoritelerin aldığı karar doğrultusunda; 30 Kasım 2021 tarihi itibarıyla Fas ile uçuşlarımız karşılıklı olarak 14 günlüğüne durdurulmuştur. Bir sonraki uçuşumuz 13 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecektir."

THY Basın Müşavirliği de Kazablanka ve Marakeş'e yapılan uçuşların durdurulduğunu şu mesajla açıkladı:

"Fas’taki uçuş noktalarımız Marakeş ve Kazablanka’ya gerçekleştirdiğimiz uçuşlar, alınan karar uyarınca karşılıklı olarak durdurulmuştur. Misafirlerimiz, bilet değişiklik, iptal ve iade işlemlerini web sitemiz veya çağrı merkezimiz aracılığıyla gerçekleştirebilir, detaylı bilgiye erişebilirler." 

Öne Çıkanlar