Ticaret Borsası yöneticisi Coronadan yaşamını yitirdi

Ticaret Borsası yöneticisi Coronadan yaşamını yitirdi
Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Resul Gündoğan, Coronavirus nedeniyle yaşamını yitirdi.

Yeni tip Coronavirus (Covid-1)) Koronavirüs tanısı konularak Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Üyesi Resul Gündoğan, hayatını kaybetti.

Normalleşmeyle birlikte Covid-19’a karşı alınan tedbirlerin gevşetilmesiyle yükselişe geçen vaka sayısının her gün arttığı Diyarbakır’da, Coronavirus teşhisi konulan DTB Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakır Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin de (TDİOSB) Başkanı Resul Gündoğan, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alınmıştı. Rahatsızlık belirtilerinin ardından özel bir hastaneye başvuran Gündoğan’a hastane yetkilileri "Bir şeyin yok" diyerek eve gönderdi. 3 gün sonra tekrar fenalaşan Gündoğan, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada Covid-19 teşhisi konulan Gündoğan, akciğere bağlı solunum yetmezliği nedeniyle solunum cihazına bağlandı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gördüğü bir haftalık tedavi sonuç vermeyen Gündoğan, hastanede hayatını kaybetti.

DTB’DEN AÇIKLAMA: 3 YÖNETİCİ VE 1 ÇALIŞAN HASTA

Konuya ilişkin Diyarbakır Ticaret Borsası internet sayfasından açıklama yapan DTB Başkanı Engin Yeşil, Gündoğan’ın dün gece saatlerinde hayatını kaybettiğini ve sabah saatlerinde toprağa verildiğini açıkladı. Yeşil, yaptırdıkları test sonucu, DTB’nin 3 yönetici ve 1 çalışanında virüsün görüldüğü bilgisini sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar