TİP eski milletvekili Tarık Ziya Ekinci ARTI TV'de

TİP eski milletvekili Tarık Ziya Ekinci ARTI TV'de
Erdoğan Aydın ve Ayşe Hür konukları TİP eski milletvekili Tarık Ziya Ekinci ile Kürt ulusal hareketinin sınıfsal karakteri ve Türkiyeli sosyalistler ile ilişkisi konuşuluyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV programları ekranın sevimli ve eğlenceli programı Bil Bakalım'la bailıyor. Ardından Ekonomi Politik ve Dünyanın Öteki Yüzü'nü izliyoruz. Son olarak Ayşe Hür ve Erdoğan Aydın'ın sunumlarıyla Tarihin Peşinde ekranlara geliyor.

BİL BAKALIM

Çağıl Övençoğlu'nun hazırlayıp sunduğu programda bu hafta sorularını Bebek semti sakinlerine soruyor. Saat 17.10'da.
 

EKONOMİ POLİTİK

Mustafa Sönmez'ın hazırlayıp sunduğu Ekonomi Politik'in yeni bölümünde dizi film endüstrisinin medyadaki ekonomik ve kültürel etkilerini film yapımcısı Şükrü Avşar değerlendiriyor. Saat 18.10'da.

DÜNYANIN ÖTEKİ YÜZÜ


Hakan Aksay'ın hazırlayıp sunduğu programın yeni bölümünde Marmara Üniversitesi'nden Prof. Emre Erşen ile Batı'nın Rusya'ya karşı düzenlediği toplu mücadele ve Putin'in Ankara ziyareti sonrasında Türkiye-Rusya ilişkileri ele alınacak. Saat 20.00'de.

TARİHİN PEŞİNDE


Erdoğan Aydın ve Ayşe Hür'ün hazırlayıp sundukları programın yeni bölümünde eski Türkiye İşçi Partisi milletvekili Tarık Ziya Ekinci ile Kürt uluslaşması niçin gecikti, Kürt ulusal hareketinin sınıfsal karakteri ve Türkiyeli sosyalistler ile ilişkisi konuşuluyor. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar