TİP'in Sedat Peker raporu kitaplaştı: Duvar, 'o tuğla çekilsin diye' yazıldı

TİP'in Sedat Peker raporu kitaplaştı: Duvar, 'o tuğla çekilsin diye' yazıldı
Türkiye İşçi Partisi (TİP), organize suç örgütü liderliğinden hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker'in iddia, ifşa ve itiraflarına dair araştırma raporunu kitaplaştırdı.

TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık ile gazeteciler Bahadır Özgür, Ertuğrul Mavioğlu, Hakkı Özdal ve Timur Soykan'ın imzasını taşıyan rapor, İleri Kitaplığı etiketiyle yakında raflarda hazır olacak.

Duvar ismini taşıyan kitap, Mehmet Ağar'ın Uğur Mumcu cinayetiyle ilgili Güldal Mumcu'ya söylediği "Bir tuğla çekersem duvar yıkılır" sözlerine ithafen "Bu kitap o tuğla çekilsin diye yazıldı!" üst başlığıyla piyasaya sürülecek.

'HAFIZA TAZELEMEK İSTEYENLER İÇİN TÜRKİYE'NİN KARANLIK TARİHİ'

Yazarlarından Ahmet Şık, Duvar'ın önümüzdeki günlerde yayımlanacağı haberini sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı: "Susurluk’ta pisliklerin asfalta saçılmasının yıldönümü de gelmişken, başta '40 yaş altı olanlar' olmak üzere öğrenmek ve hafıza tazelemek isteyenler için Türkiye’nin karanlık tarihi yakında çıkıyor."

Ahmet Şık yine Peker'in ifşaatlarından yola çıkılarak hazırlanan bir şemayı paylaşarak "Sedat Peker’in iddia, itiraf ve ifşalarından yola çıkılarak hazırlanan şu küçücük harita bile AKP’nin bir organize suç örgütü olduğunun kanıtı" dedi.

Öne Çıkanlar