TÜGVA sızıntılarında '500 kişilik iftar' ayrıntısı: Fatura belediyeye kesilmiş

TÜGVA sızıntılarında '500 kişilik iftar' ayrıntısı: Fatura belediyeye kesilmiş
TÜGVA, Üsküdar Evlendirme Dairesi’nde yurtlarda kalan öğrenci ve il temsilcileri için verilecek iftar yemeği için 500 kişilik yemek ikram edilmesini belediyeden talep etmiş.

TÜGVA sızıntısındaki belgelerde, vakfın Üsküdar Evlendirme Dairesi’nde yurtlarda kalan öğrenci ve il temsilcileri için verilecek iftar yemeği için düzenlenen programın bedelinin Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden talep edildiği ortaya çıktı.

Gazeteci Metin Cihan’ın paylaşımını yaptığı TÜGVA sızıntısındaki belgelere göre vakfın Üsküdar Evlendirme Dairesi’nde yurtlarda kalan öğrenci ve il temsilcileri için verilecek iftar yemeği için 500 kişilik yemek ikram edilmesi talep edilmiş.

22 Ağustos 2016 tarihli ve Vakıf Genel Müdürü Salih Çil imzalı olarak hazırlanan belgede vakfın tanıtım metninin bulunduğu kısa bir paragrafın ardından, "Bu kapsamda, 28 veya 29.06.2016 günü İstanbul'da misafirimiz olup yurtlarımızda kalan ve gençler ve il temsilcilerimizle Üsküdar Evlendirme Dairesi’nde toplam 500 kişilik,  iftar ikram edilmesi konusunda gereğini  arz ederim." denilerek, iftar yemeğinin Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanması isteniyor.

Öne Çıkanlar