Tüm zamanların en çok izlenen üçüncü filmi: Spider-Man: No Way Home

Tüm zamanların en çok izlenen üçüncü filmi: Spider-Man: No Way Home
ABD'de tüm zamanların en çok hasılat yapan üçüncü filmi 'Avatar'ı geçerek, Spider-Man üçlemesini sonlandıran 'Spider-Man: No Way Home' olduğu açıklandı.

ABD'de tüm zamanların en çok hasılat yapan üçüncü filmi 'Avatar'ı geçerek, Spider-Man üçlemesini sonlandıran 'Spider-Man: No Way Home' olduğu açıklandı. Bugün itibariyle ABD ve Kanada'daki toplam gişe hasılatı 760 milyon 988 bin dolara ulaşarak, 749 milyon 766 bin dolar hasılatı olan "Avatar"ı geçmeyi başardı. Böylece, James Cameron tarafından yönetilen 2009 yapımı "Avatar" ise ABD'nin en çok hasılat yapan filmler listesinde dördüncü sıraya düştü.

Karar'da yer alan habere göre; Listenin ilk sırasında, 936.662 milyon dolarlık gişe kazancı ile "Star Wars: The Force Awakens" ve 858.373 milyon dolar ile "Avengers: Endgame" yer alıyor. Vizyondaki dokuzuncu hafta sonunu geride bırakmasına rağmen, hala ABD gişesinin ilk beşinde yer almayı başaran "Spider-Man: No Way Home"un Star Wars ya da Avengers'ın rekorunu kırıp kıramayacağını önümüzdeki zaman gösterecek.

Öne Çıkanlar