Turgay Yıldız'ın ailesi 'Covid-19 ve aşı kaynaklı ölüm' iddiaları nedeniyle açıklama yaptı

Turgay Yıldız'ın ailesi 'Covid-19 ve aşı kaynaklı ölüm' iddiaları nedeniyle açıklama yaptı
Turgay Yıldız'ın ailesi, sanatçının Covid-19 ve aşı nedeniyle yaşamını yitirdiği iddialarını yalanladı.

Turgay Yıldız'ın ailesi, sanatçının ölümünün Covid-19 ve aşı kaynaklı olduğu yönündeki iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

56 yaşındaki sanatçı Turgay Yıldız, 24 Haziran'da İstanbul'da geçirdiği kalp spazmı nedeniyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yıldız, bir süre sonra ailesinin yaşadığı Ankara'ya sevk edildi. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam eden Yıldız, 22 Temmuz sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Sanatçının ölümü sonrası, ölüm sebebinin Covid-19 aşısı olduğu iddiaları ortaya atıldı. Turgay Yıldız'ın ailesi, sanatçının ölümüyle ilgili iddialar sonrası kamuoyuna bir açıklama yaptı.

Yıldız'ın ailesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sanatçının ölümüne neden olan hastalığın hikayesini anlattı ve iddialara yanıt verdi. Açıklamada, Turgay Yıldız'ın ölümünün Covid-19 ve aşı kaynaklı olduğu yönündeki iddiaların doğru olmadığı belirtildi. Sanatçının daha önce de kalp damar rahatsızlığı olduğu belirtildi. 

Öne Çıkanlar