Türkiye ve dünya gündemi ARTI TV'de

Türkiye ve dünya gündemi ARTI TV'de
Celal Başlangıç'ın hazırlayıp sunduğu programda Artı Gerçek yazarları Türkiye ve dünya gündemini değerlendiriyorlar.

ARTI GERÇEK- ARTI TV programları bugün Gündem Özel'le başlıyor. Hukuk Ve Vicdan'dan sonra Artı Gerçek programını izliyoruz.

GÜNDEM ÖZEL

Fatma Yörür'ün sunumuyla yayınlanacak programda, Beyza Üstün ve Mücella Yapıcı, çevreci örgütlerin büyük tepkisine neden olan Kanal İstanbul ile bu kanalın çevreye etkilerini konuşuyor. Saat 18.10'da.

HUKUK VE VİCDAN


Erdal Doğan'ın hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki bölümünde gazeteci yazar Gülşen İşeri ile belgesel fotoğrafçısı Tuğba Kırallı, Türkiye'de İşçi Olmak projesini, bu projeyi yaşama geçirirken yaşadıkları zorlukları anlatıyorlar. Saat 20.00'de.

ARTI GERÇEK

Celal Başlangıç'ın hazırlayıp sunduğu programda gazeteci Mehveş Evin, Koray Düzgören, Ragıp Duran, Yetvart Danzikyan ve Ayşe Çavdar, havuza düşürülemeyn medyaya el konulmasını, sanata ve sanatçıya sansürde dünya beşincisi olan Türkiye'yi, Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi'ne karşı açtığı savaşın nedenlerini, Varna'da AB ile bir fotoğraflık zirveyi, Suriye'de kurulan paylaşım masasını konuşuyorlar. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

 

Öne Çıkanlar