TV100 Metin Özkan'ı programdan çıkardı, CNN Türk de davetini iptal etti

TV100 Metin Özkan'ı programdan çıkardı, CNN Türk de davetini iptal etti
Bir kadının çantasındaki dolarları cebine atarken görüntülenen Metin Özkan'ın TV100 ve CNN Türk'te programa çıkarılmasından vazgeçildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski basın danışmanı gazeteci Metin Özkan’ın bir kadının çantasından para aldığı görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından TV100’deki programdan çıkardı. CNN Türk'te Özkan'a yaptığı programa davetini iptal etti.

Medyakoridoru’nun haberine göre, TV100 bir kadının çantasından para aldığı iddia edilen görüntülerle gündemde olan gazeteci Metin Özkan’la ilgili bir karar aldı.

Buna göre TV yönetimi ‘Sağlı Sollu’ adlı programda yorumculuk yapan Özkan’ın program kadrosundan çıkarılmasına karar verdi.

Ortaya çıkan görüntülerin ardından Tv100’ün yollarını ayırdığı Özkan’a bir kötü haber daha geldi.

CNNTÜRK DAVETİ GERİ ÇEKİLDİ

CNN Türk kanalı da Özkan’a kapıyı kapattı. Özkan, bugün CNN Türk’teki bir canlı yayına yorumcu olarak katılacaktı. Ancak kanal, söz konusu görüntülerin ardından davetini geri çekti.

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Metin Özkan’ın bir kadının çantasından aldığı iddia edilen görüntüler Yeniçağ internet sitesi tarafından yayınlandı. Özkan’ın bir restoranda Ufuk Enginler isimli kadının çantasından 700 dolar para aldığı iddia edildi. Odatv’ye açıklama yapan Özkan görüntülerin montaj olduğunu iddia ederek, "Montaj işleri. Böyle bir şey yok. Ortada bir şey yok. Bir insan bu kadar mı kolay harcanır. Böyle bir şeyi kabul edemem" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar