Üç yıl arayla önce kocasını, sonra kızını öldüren kadın adliyeye sevk edildi

Üç yıl arayla önce kocasını, sonra kızını öldüren kadın adliyeye sevk edildi
Maraş'ta 1997 yılında kocası A.T.’yi, 3 yıl sonra da kızı Z.T.'yi öldürüp evin bahçesine üst üste gömen 75 yaşındaki H.T. ile 6 kişi adliyeye sevk edildi.

Yedi yıl önce polise yapılan ihbar dosyasının yeniden işleme alınmasıyla gözaltına alınanlar arasında olan H.T., sorgusunda suçunu itiraf etti. 

1997 yılında A.T. ile tartıştığını, tartışmanın sonunda kocasını av tüfeğiyle öldürüp evin bahçesine gömdüğünü, 3 yıl sonra 2000 yılında da kızı Z.T.'yi yemeğine kattığı zehirle öldürdüğünü, onun cesedini de bir fıçıya koyup eşinin cesedinin üzerine gömdüğünü söyleyen H.T.,  daha sonra savcı ve polislere kocasıyla kızını gömdüğü yeri gösterdi.

Cinayetleri namus nedeniyle işlediğini öne süren H.T.’nin gösterdiği yerde arkeologlar tarafından yapılan kazı çalışmasında baba ve kızın kemikleri bulundu.

YAKINLARI ADLİYE ÖNÜNDE DESTEK VERDİ

Şüphelilerden biri sorgusunun ardından serbest bırakıldı. İşlemleri tamamlanan 7 şüpheli ise hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler adliyeye alınırken, yakınları da onlara destek verdi. Şüphelilerden birinin oğlu, "Baba yemek yedin mi?" diye sorarken, bir diğeri de "Anne biz buradayız korkma" diye seslendi. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar