Ülkü Ocakları yöneticisi Hayriye Alkutay, boşandığı Mustafa Ayata tarafından öldürüldü

Ülkü Ocakları yöneticisi Hayriye Alkutay, boşandığı Mustafa Ayata tarafından öldürüldü
Ülkü Ocakları yöneticisi Hayriye Alkutay, Mustafa Ayata tarafından katledildi. Hayriye Alkutay'ın iki kardeşi de saldırıda yaralandı.

Antalya'da ailesiyle birlikte yaşayan Hayriye Alkutay, boşandığı Mustafa Ayata tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Saldırıda, Hayriye Alkutay'ın iki kardeşi de yaralandı.

Dün saat 22.00 sıralarında Döşemealtı ilçesinde meydana gelen olayda, Hayriye Alkutay'ın ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Mustafa Ayata, yaşanan tartışma sırasında kurusıkıdan bozma tabancası ile ateş açtı. Hayriye Alkutay olay yerinde hayatını kaybederken, kadının kardeşleri Murat Alkutay ile Ahmet Emre Alkutay yaralandı.

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan Mustafa Ayata, silahla birlikte polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Alkutay'ın cenazesi morga kaldırılırken, yaralı kardeşleri de hastaneye götürüldü. Hayriye Alkutay’ın 2 yaşında bir erkek ve 4 yaşında bir kız çocuğu olduğu kaydedildi. Mustafa Ayata'nın ise Bursa’da bir konut sitesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

MHP'DEN VE ÜLKÜ OCAKLARINDAN AÇIKLAMA

MHP'den yapılan açıklamada "Eski eşinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Döşemealtı Ülkü Ocakları yöneticisi Aylin Alkutay'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz." denildi.

Öne Çıkanlar