Ülkücüler Memduh Bayraktaroğlu'nun evini bastı

Ülkücüler Memduh Bayraktaroğlu'nun evini bastı
Korkusuz yazarı Memduh Bayraktaroğlu, 5-6 kişilik bir grubun evine baskın yaptığını, kapıları tekmeleyerek eve zorla girmek istediklerini söyledi.

Korkusuz yazarı Memduh Bayraktaroğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın kendisini tehdit etmesinin ardından saldırıya uğradı.

Birkaç gün önce Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın tehdit ettiği Bayraktaroğlu ülkücülerden şüphelendiğini söyledi. Bayraktaroğlu Devlet Bahçeli’den de şikayetçi oldu.

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI TEHDİT ETMİŞTİ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Memduh Bayraktaroğlu'nu Bahçeli’yi eleştirdiği tweet sonrası tehdit etmişti. 

Bayraktaroğlu'na "Köpek" diyen Yıldırım, "Tasmanı boynuna dolayıp gezdireceğimizden şüphen olmasın" demişti.

BAYRAKTAROĞLU: BAHÇELİ'DEN ŞİKAYETÇİYİM

Memduh Bayraktaroğlu evinin basıldığı ve jandarmadan yardım istediğini anları Twitter hesabından şöyle anlattı:

''Değerli arkadaşlarım. Bu gece saat 23.01’de Bir grup eli sopalı yüzleri beyaz bezle örtülü evimin kapısına gelip çiçek sepetinden çiçek getirdiklerini söylediler. Çiçekçinin telefonunu istedim telefon numarası veremeyince şüphelendim ve bendeki telefon numarasından jandarma karakol komutanını aradım.

Hemen Akyaka jandarma karakol Komutanlığı aradım ve evime 5-6 kişilik bir grubun baskın yaptığını kapımı tekmeleyerek zorla evime girmek istediklerini söyledim. Jandarma Komutanında yüksek sesle konuşunca yardım çağırdım anladılar ve hep birlikte bahçemizi koşarak terk ettiler kısa bir süre sonra da jandarma ekibi geldi.

Öncelikle ülkü ocakları genel başkanına bana operasyon düzenlenmesi emrini veren MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli'den şikayetçiyim. Kanıtım Ülkü Ocakları genel başkanının tarafıma gönderdiği tehdit mesajıdır.''

Baraktaroğlu, Youtube kanalında da yaşadıklarını anlattı:

Öne Çıkanlar