Urfa'da bir kadın kendisine şantaj yapan erkeği öldürdü

Urfa'da bir kadın kendisine şantaj yapan erkeği öldürdü
Suruç ilçesinde bir kadın, kendisini terk etmesi durumunda fotoğraflarını yayınlamakla tehdit eden eski sevgilisini tabancayla öldürdü.

Urfa’nın Suruç ilçesinde F.Y. isimli kadın kendisine şantaj yapan Ferhat D.’yi öldürdü.

Suruç'un bağlı Mizaryolu mahallesinde saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda F.Y., daha önce birlikte olduğu iddia edilen Ferhat D. isimli erkeği tabancayla öldürdü.

Mahalle sakinlerinden alınan bilgiye göre F.Y. isimli kadın ve Ferhat D. sosyal medya üzerinden tanışarak bir süre birlikte yaşadı ancak daha sonra aralarında tartışma yaşanması nedeniyle F.Y. babasının evine sığındı.

İsminin açıklamasını istemeyen mahalle sakini aynı zamanda F.Y.nin yakını olduğunu belirterek "F.Y. ve Ferhat D. sosyal medya üzerinden tanıştı ve bir süre görüştü. Daha sonra aralarında tartışma çıkması üzerine F.Y. babaevine döndü" dedi.

Ferhat D. isimli erkeğin kendisini terk etmesi durumunda kadının fotoğraflarını yayınlamakla tehdit ettiğini iddia eden yakını, "F.Y. kendisini tehdit eden Ferhat D.’nin görüşme isteğini kabul ederek Suruç’a çağırdı ve tabancayla öldürdü" diye konuştu.

Görgü tanıkları F.Y. isimli kadının Ferhat D.’yi öldürdükten sonra başında beklediğini ve olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındığı belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar