Uzaktan eğitim 19 Haziran'a kadar sürecek

Uzaktan eğitim 19 Haziran'a kadar sürecek
Milli Eğitim Bakanlığı, TRT EBA TV ekranlarından başlayan uzaktan eğitim sürecinin, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının son günü olan 19 Haziran Cuma gününe kadar devam edeceğini duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitim sürecinin, 2019- 2020 eğitim öğretim yılının son günü olan 19 Haziran Cuma gününe kadar devam edeceğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Salgın tedbirleri kapsamında 23 Mart Pazartesi günü TRT EBA TV ekranlarından başladığımız uzaktan eğitim süreci, 2019- 2020 Eğitim Öğretim yılının son günü olan 19 Haziran Cuma gününe kadar devam edecektir. Sürecin devamına ilişkin tüm detaylar ayrıca paylaşılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da Twitter'dan yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın okullarda yüzyüze eğitimin tamamlandığını açıklağını hatırlattı. Bakan Selçuk, şunları kaydetti: "Sayın Cumhurbaşkanımız kabine toplantısı sonrasında okullarımızda yüzyüze eğitimin tamamlandığını açıkladı. 23 Mart Pazartesi başlattığımız uzaktan eğitim süreci, 19 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek. Telafi eğitimi ve diğer tüm detayları sizlerle ayrıca paylaşacağız." (DHA) 

Öne Çıkanlar