Uzun maçın sonunda gülen Beşiktaş

Uzun maçın sonunda gülen Beşiktaş
Türkiye Kupası son 16 turunda Göztepe'yi konuk eden Beşiktaş, yeterli sayıda pozisyon üretse de normal süresi ve uzatmaları golsüz biten maçta penaltılarla çeyrek finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Beşiktaş, normal süresi ve uzatma bölümü 0-0 biten karşılaşma sonucunda Göztepe'yi penaltılarla 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen son takım oldu.

Siyah-beyazlılarda; Batshuayi, Atiba ve Vida penaltı atışlarını gole çevirirken, Pjanic penaltıyı kaçırdı. Göztepe'de ise Angel penaltı atışını gole çevirirken, Di Santo, Berkan Emir ve Lourency atışlarından faydalanamadı.

Siyah-beyazlılarda 2 penaltı atışında gole izin vermeyen Ersin Destanoğlu takımının çeyrek finale yükselmesinde önemli pay sahibi oldu.

 

SERDAR TOPRAKTEPE VE HALİL AKBUNAR ARASINDA TARTIŞMA

Karşılaşmada ilk yarının bitiş düdüğüyle Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Serdar Topraktepe ile Göztepeli Halil Akbunar arasında tartışma yaşandı.

İlk yarının bitiş düdüğüyle birlikte taraflar soyunma odasına giderken, Göztepe'nin takım kaptanı Halil Akbunar, kenarda yer alan Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Serdar Topraktepe'ye eliyle sus işareti yaptı.

Bu hareketin ardından ikili arasındaki tartışma, soyunma odası koridorlarına taşındı. Olay, araya girenler tarafından yatıştırılırken, Halil Akbunar sarı kart ile cezalandırıldı. (DHA)

Öne Çıkanlar