Valilik: Kağıthane'de bir ofiste ölü bulunan üç kişinin ölüm nedenin ısıtıcıdan sızan gaz

Valilik: Kağıthane'de bir ofiste ölü bulunan üç kişinin ölüm nedenin ısıtıcıdan sızan gaz
İstanbul Kağıthane'de iki gündür haber alınamayan üç arkadaş bir ofiste ölü olarak bulundu. Valilik, “3 kişinin ölüm nedeninin piknik tüpüne bağlı ısıtıcıdan sızan gaz olduğunu” açıkladı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kağıthane'de bir ofiste 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Olay, Kağıthane Hamidiye Mahallesi Hasdal Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın birinci katında meydana geldi. Yakınları, iki gündür kendilerinden haber alınamayan üç kişinin kaldığı ofise geldi. Kapı açıldığında 3 kişinin hareketsiz yattığı görüldü. Yakınları, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, arkadaş oldukları belirtilen M.A. (23), M.A. (18) ve H.T.'nin (50) hayatını kaybettiğini belirledi. Cesetler Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği de Kağıthane'deki bir ofiste cesetleri bulunan 3 kişinin ölüm nedeninin piknik tüpüne bağlı ısıtıcıdan sızan gaz olduğunu açıkladı. Valilik açıklaması şöyle:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 'şüpheli ölüm' konusu ile ilgili Kâğıthane ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; 12.02.2022 tarihinde saat 05.30 sıralarında Kâğıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde bulunan bir pasaj içerisindeki ofiste 3 şahsın hayatını kaybetmesiyle ilgili görevlilerimizce çalışma başlatılmıştır. Çalışmaların devamında hayatını kaybeden M.A, M.A ve H.T. isimli şahıslarından 2 gündür haber alınamadığı tespit edilmiş, ofis içine girildiğinde şahısların cansız bir şekilde yerde yatar vaziyette oldukları görülmüştür. Hayatını kaybeden şahısların ısınmak için piknik tüpüne bağlı ısıtıcıdan zehirlendikleri anlaşılmıştır. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir." (ANKA)

Öne Çıkanlar