Valilik önünde intihar girişimi: İş istedi, gözaltına alındı

Valilik önünde intihar girişimi: İş istedi, gözaltına alındı
İzmir Valiliği önünde işsiz olduğunu belirten bir kişi elindeki tüfekle intihar etmek istedi. Uzun uğraşlar sonucu ikna edilen kişi daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.

İzmir Valiliği önüne gelen bir kişi elindeki pompalı tüfekle havaya 4 el ateş ettikten sonra silahı çenesine dayayarak intihar etmek istedi. İşsiz olduğunu dile getiren kişi polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikna edilerek gözaltına alındı.

Saat 09.30 sıralarında S.A. adlı bir kişi, elindeki silahla Konak Atatürk Meydanı'na gelip havaya ateş etmeye başladı. Daha sonra elindeki silahı başına dayayan S.A., iş istediğini belirterek İzmir Valiliği önüne geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri S.A.'yı elindeki silahı bırakması için ikna etmeye çalışırken, S.A. elindeki tüfeği bırakmayarak kendisini öldüreceğini söyledi. Uzun uğraşlar sonucu elindeki tüfeği bırakan S.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. S.A.'nın elindeki pompalı tüfek ve tüfeğe ait 5 adet kartuş, polis ekipleri tarafından muhafaza altına alındı.
Öte yandan S.A.'nın geçmiş dönemlerde de bir çok kez benzer girişimlerde bulunduğu, iki yıl önce İZSU binasının çatısına çıkarak, intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar