Preslenmiş varil içerisinde bulunan cesedin kimliği belli oldu

Preslenmiş varil içerisinde bulunan cesedin kimliği belli oldu
Yozgat'ta, preslenmiş bir varilde bulunan erkek cesedinin, bir haftadır kayıp olan Ümit Boyraz'a ait olduğu belirlendi.

Yozgat'ta dün, preslenerek dere yatağına atılan bir varilde erkek cesedi bulunmuştu.

Erkek cesedinin 1 hafta önce ailesinin kayıp başvurusu yaptığı 34 yaşındaki Ümit Boyraz olduğu, öldürüldükten sonra da cesedinin, içine konulduğu varilde preslenerek dere yatağına atıldığı ortaya çıktı.

Bir süre önce cezaevinden çıktığı ve İşsiz olduğu öğrenilen Ümit Boyraz, ailesinin kayıp başvurusu yapması üzerine polis, araştırma başlattı. Polis, Ümit Boyrazı'n son görüştüğü kişileri belirledi. Yapılan çalışma sonucunda Boyraz'ın kaybolmasıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, Boyraz'ı öldürüp, cesedini varil içine koyarak attıklarını itiraf etti.

1,20'LİK VARİL PRESLENEREK 40 SANTİME DÜŞÜRMÜŞLER

Şüphelilerin yerini gösterdiği varil, polis tarafından şehir merkezine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta Kabaktepe mevkiindeki dere yatağında dün akşam saatlerinde bulundu. Pres makinesi ile preslenmesi sonucu 1 metre 20 santim boydan 40 santime düşen varil, Yozgat Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada kesilen varilden çıkarılan cesedin Ümit Boyraz'a ait olduğu saptandı.

Ümit Boyraz'ı, başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü belirtilen ve kimlikleri açıklanmayan 4 kişinin sorgusu sürüyor. (DHA)

Öne Çıkanlar