Varlık Fonu yöneticisi kardeşine oy istedi

Varlık Fonu yöneticisi kardeşine oy istedi
Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding'in patronu Fuat Tosyalı, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı için oy istedi.

12 Eylül 2018'de Varlık Fonu Yönetim Kurulu'na atanan ve demir çelik alanında faaliyet gösteren şirketleri bulunan iş insanı Fuat Tosyalı, o günlerde merak konusu olmuştu. O günden bu yana Varlık Fonu'nda ne tür hizmetler verdiği bilinmeyen Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Cumhur İttifakı AKP İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı için seçimlerde oy istedi.

Fuat Tosyalı, kardeşi İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı ile birlikte, başkan adayı Fatih Tosyalı'ya destek verdi.

İskenderun'daki mitingde konuşan iş insanı Tosyalı, bitpazarında tenekecilikten, sobacılıktan servetlerine bir zerrecik haram katmadan bugünlere geldiklerini belirterek, "Helal kazançlarımızla bugünlere geldik, vergimizi ödedik. Dünyanın dört bir yanında eserler yaptık. Kardeşim Fatih, sanayiciliği değil sizlere hizmeti seçti. Kapı kapı dolaşarak hepinizden destek istedi. Artık o nun için İskenderun'a hizmet günü. Kazancımızı sosyal işler için harcadık. Kardeşimde belediye başkanı seçilirse maaşını burs olarak talebelere verecek. Kardeşimle gurur duyuyorum. Ben de kardeşime destek vereceğim. O maaşın binlerce katını ben de kendisine destek vereceğim. Eğer Fatih'i İskenderun belediye başkanı yaparsanız, ben de arkasında duracağım. Sadece ben durmayacağım, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine sonuna kadar destek sözü var. İnşallah İskenderun çok güzel günleri görecek" dedi. (EKONOMİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar