Venezuela'da gece kulübünde izdiham: 17 ölü

Venezuela'da gece kulübünde izdiham: 17 ölü
Mezuniyet kutlaması yapan gençler arasında çıkan kavga izdihama neden oldu.

Güney Amerika ülkesi Venezuela'nın başkenti Caracas'ta bir gece kulübünde çıkan kavga faciaya dönüştü. 'Los Cotorros' adlı gece kulübünde mezuniyet kutlaması yapan gençler arasında çıkan kavgada, taraflardan birinin kulüp içinde göz yaşartıcı bomba patlattığı ve patlama nedeniyle çıkan izdihamda 17 kişinin yaşamını yitirdiği, onlarca kişinin de yaralandığı bildirildi.

Yaralılar çevredeki hastenelerde tedavi altına alınırken, 18 yaşından küçük bir kişinin durumunun ağır olduğu ifade edildi. Yaklaşık 500 kişinin bulunduğu kulüpteki izdihamda hayatını kaybedenlerden 8'inin 18 yaşın altında olduğu belirtildi. Yaralılar çevredeki hastenelerde tedavi altına alınırken, 18 yaşından küçük bir kişinin durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Kavganın çıkış nedeni konusunda henüz net bir bilgi olmadığını aktaran İçişleri Bakanı Nestor Reverol, olayla ilgili aralarında gece kulübünün sahibinin ve göz yaşartıcı bombayı patlatan kişinin de bulunduğu 7 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi. (DIŞ HABERLER SERVİSİ) 

Öne Çıkanlar